Με Κουτουλέα οι προπονήσεις των Εθνικών Beach Volley - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ - Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Με Κουτουλέα οι προπονήσεις των Εθνικών Beach Volley

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΝΕΑ ·
Επιμέλεια Γιώργος Μιχαηλίδης

Η άφιξη στην Κύπρο του Ελλαδίτη ομοσπονδιακού τεχνικού Βαγγέλη Κουτουλέα σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων Beach Volley σε όλες τις κατηγορίες ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων των Εθνικών το καλοκαίρι.
Εφθασε την Πέμπτη στην Κύπρο
Αποκορύφωμα αποτελεί η διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί μεταξύ 27 -31 Ιουλίου στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Ο κ. Κουτουλέας αφίχθηκε στις 19:00 το βράδυ της Πέμπτης και τον παρέλαβε ο διευθυντής Beach Volley της ΚΟΠΕ Λίνος Πετρίδης. Ακολούθως, ο κ. Κουτουλέας μετέβη στη Λεμεσό όπου συναντήθηκε με τους αθλητές σε μια πρώτη γνωριμία.

Εδώ και ημέρες άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής Ενόπλων που θα συμμετάσχει με δυο ομάδες στο Πανευρωπαϊκό Στρατιωτικό Πρωτάθλημα ΣΙΣΜ που θα διεξαχθεί στη Γερμανία αρχές Ιουλίου. Ταυτοχρόνως, οι Εθνικές θα συμμετάσχουν σε διάφορα διεθνή τουρνουά το καλοκαίρι και να λάβουν εμπειρίες με στόχο όμως και τη διάκριση. Στο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται αγώνες στην Τουρκία και στη Θεσσαλονίκη. Η προετοιμασία των Εθνικών διεξάγεται στις ομοσπονδιακές εγκαταστάσεις Beach Volley στη Λεμεσό.

Bookmark and Share

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού