Μίνι Προετοιμασία για τις ομάδες Κ22 στην Θεσσαλονίκη - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ - Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Μίνι Προετοιμασία για τις ομάδες Κ22 στην Θεσσαλονίκη

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΝΕΑ ·
Απο χθες που έφτασε η αποστολη στην θεσσαλονίκη εχει ξεκινήσει μια "μίνι προετοιμασία" για την όσο πιο καλή παρουσία των Κυπριακών ομάδων μας στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ22.

Χθες οι δύο ομάδες μας είχαν κοινές προπονήσεις με τις ελληνικές ομάδες που θα παίξουν στο τουρνουά.

Σήμερα τα κορίτισα είχαν διπλές προπονήσεις, ξανά με τις ελληνικές ομάδες. Στα αγόρια, είχαμε μια μικρή ενόχληση στον ώμο για τον Χρυσοστόμου που το πρωί έκανε θεραπεία στον φυσικοθεραπευτή των ελληνικών εθνικών ομάδων βόλεϊ και προπονήθηκε συντηρητικά το απόγευμα σε κοινή προπόνηση με την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας και τις δυο ελληνικές ομάδες.

Για αύριο ο ομοσπονδιακός μας προπονητής κ. Κουτολέας έχει προγραμματήσει δυο προπονήσεις για τα αγόρια και μια απογευματινή για τα κορίτσια, οπότε και θα ολοκληρωθεί η μίνι προετοιμασία τους πριν το τεχνικό μίτινγκ των αγώνων.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι στο ίδιο ξενοδοχείο με τις ομάδες μας διαμένουν και οι εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών βόλεϊ της Ελλάδας που κάνουν την προετοιμασία τους για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.



Bookmark and Share

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού