Νέα... μάχη των Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου και Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου στον τελικό του Ξυλόκαστρου - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ - Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Νέα... μάχη των Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου και Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου στον τελικό του Ξυλόκαστρου

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΝΕΑ ·


Όπως και στις Σπέτσες, έτσι και στο Ξυλόκαστρο θα έχουμε επανάληψη του τελικού, καθώς Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου και Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου εξασφάλισαν τη θέση τους στον τελικό του Grand Slam που θα γίνει στις 20.00.
Μετά από 40 λεπτά κάτω από τον καυτό ήλιο στο Ξυλόκαστρο, η Μαριώτα Αγγελοπούλου με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου επικράτησαν με 2-0 (21-18, 21-17) των Μαρία Θεοδωρακέα, Άννα Κουμβάκη και θα διεκδικήσουν τον δεύτερο τίτλο τους στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
«Αυτή τη φορά δυσκολευτήκαμε λίγο, κάναμε μία ήττα στην αρχή του τουρνουά και πήραμε τον... περιφερειακό δρόμο για να φτάσουμε στον τελικό. Οι συνθήκες είναι δύσκολες αλλά είναι ίδιες για όλους. Ευτυχώς φτάσαμε τελικο. Η Μαναβή με την Σπηλιωτοπούλου είναι πολύ μαχητική ομάδα, ψηλά κορίτσια. Εύχομαι να είναι ένας όμορφος τελικός και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος» σχολίασε η Μαριώτα Αγγελοπούλου.

Bookmark and Share

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού